به گزارش روابط عمومی و مرکز اطلاع رسانی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل، صبح امروز جلسه ای به منظور ساماندهی واحدهای پذیرایی بین راهی در مسیر اردبیل-نیر با حضور مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی، رئیس اتاق اصناف شهر و دادستان دادسرای عمومی و انقلاب اردبیل، معاون فرمانداران شهرستان اردبیل و نیر و رئیس اداره نظارت بر اماکن عمومی استان و جمعی از مسئولان واحدهای پذیرایی برگزار شد.
سرپرست معاونت گردشگری استان در این جلسه با تأکید بر اهمیت گردشگری در استان به ویژه مسیر اردبیل-سرعین گفت: اردبیل به عنوان هجدهیمن مقصد گردشگری و سرعین نیز به عنوان بیست امین شهر مقصد اصلی گردشگری در تمامی شهرها مطرح است.
قادر تقی زاده اضافه کرد: به همین منظور به جهت تردد بالای گردشگران در مسیر اردبیل سرعین و نیر، ضرورت ساماندهی واحدهای پذیرایی و تأسیسات گردشگری از اهمیت بالایی در این مسیرها برخوردار است.
وی هدف از برگزاری این جلسه را طرح مشکلات واحدهای پذیرایی بین راهی مسیر اردبیل-نیر چون صدور مجوز، تغییرکاربری، مشکلات حریم جاده و ... عنوان کرد و بیان داشت: پس از طرح مشکل، در جلسات بعدی در جهت ساماندهی، صدور مجوز و نظارت بر خدمات اقداماتی صورت خواهد گرفت.
این مقام مسئول با اشاره به 28 واحد پذیرایی بین راهی در مسیر اردبیل-نیر، اظهار داشت: 12واحد در مسیر رفت اردبیل- نیر و 16 واحد در مسیر برگشت از نیر به اردبیل واقع شده اند که از این میان براساس نظارت های انجام شده، 8 مورد آن دارای مجوز از اداره کل میراث فرهنگی، پنج مجوز صادره توسط بخشداری مرکزی اردبیل و 15 واحد نیز فاقد مجوز هستند.
دادستان دادسرای عمومی و انقلاب اردبیل نیز در این جلسه با تأکید بر اینکه رفتار واحدهای پذیرایی بین راهی نمادی از فرهنگ اردبیل برای مسافران و گردشگرانی که هرچند کوتاه در این واحدها توقف می کنند محسوب می شود، ادامه داد: درواقع واحدهای پذیرایی نمایندگانی از فرهنگ مردم اردبیل به عنوان یک شهر خواستگاه شیعه و دارالارشارد و پایتخت حسینی به شمار می روند.
ناصر عتباتی با اشاره به نظارت گشت های نامحسوس، اکیپ های تلفیقی آشکار و نهان دادسرای عمومی بر این واحدهای پذیرایی بین راهی و تهیه گزارش و مستندسازی، تصریح کرد: در صورت مشاهده هرگونه تخلف و رفتار و اعمال منافی با شئون اخلاقی و اسلامی در هریک از واحدهای پذیرایی به شدت برخورد کیفری شده و آن واحد پلمپ خواهد شد.
وی از مسئولان واحدهای پذیرایی بین راهی خواستار ایجاد و تدارک فضای سالم، خانوادگی و فرهنگی با استفاده از موسیقی و تصاویر مفاخر ملی و فرهنگی و جاذبه های گردشگری استانمان در واحدهای پذیرایی بین راهی شد و یادآور شد: فرهنگ کشور و شهر ما به اندازه کافی غنی از نمادها و سمبل هایی است که دیگر نیازی به استفاده از نمادهای غربی و ...برای جلب مشتری نیست.
این مقام مسئول در پایان یکی از محاسن واحدهای پذیرایی بین راهی استانمان را به گفته مسافران و گردشگران، کیفیت غذایی و قیمت مناسب آن عنوان کرد و خاطر نشان کرد: این اصل باید به عنوان یک برند ویژه اردبیل حفظ شود.
انتهای پیام/